belépés / regisztráció

keresés:

Mi a Gödör Klub?

2015 Jövő

Keressük a helyet, ahol hagyományainknak megfelelően a tágan értelmezett kultúrán keresztül ismét közvetíteni tudjuk azt az egyenlőségen, szabadságon, szolidaritáson és a környezet tiszteletén alapuló értékrendet, melyet 2002-vel az Erzsébet-téren elkezdtünk.

2014  A Jelen

Az új Gödör Klub a Király utcában nem tudta beteljesíteni az eredeti elképzelést a tulajdonosok ellenállása és szerződésszegése miatt. 2014 őszén ezért a Gödör Klub kiépítését leállítottuk és helyette önálló egységként elhelyeztük a passzázs emeletén a Spicc Tánc és Joga Stúdiónkat, ökobüfével kiegészítve, a Gödör Klub helyén pedig megnyitottuk a G3 Rendezvényközpontot.

2013  Új Gödör Klub a Király utcában

A Gödör Klub a Central Passage-ban 2400 m² alapterületű üzlethelyiséget vett bérbe, melyet ütemesen tervezett kialakítani. Első ütemben a Gödör Klub 1030 m²-es területe nyílt meg. Ez egészült volna ki majd a második ütemben, munkavégzést lehetővé tevő open-offica-szal, konferenciatermekkel és felfrissülésre, relaxálásra kialakított helyiségekkel, valamint a „városi nappalivá” alakított passzázs-területekkel.

 

 

 

Az új Gödör Klub, mint összművészeti kulturális központ továbbra is támogatta volna az aktuális művészeti produkciók létrejöttét, a különböző társadalmi rétegek találkozását és a fiatal tehetségek bemutatkozását. Otthont adott volna élőzenei koncerteknek, kortárs táncelőadásoknak és performanszoknak, színházi produkcióknak, filmkluboknak és a civil társadalom eseményeinek. A flexibilisen változtatható terekben két színpad tudott működni és a beépített térelválasztó falakkal lehetőséget teremtettek arra, hogy párhuzamosan akár három rendezvény is folyjék egy időben.

2002-2012  A Múlt az Erzsébet téren

A Gödör Klub 2012. január 31-gyel elhagyta az Erzsébet-téri Kulturális Központot, ahol 9 éven át működött. A mára fogalommá vált „Gödör” nem egyszerűen egy szórakozóhely volt. Egy sikeres kísérlet volt egy összművészeti kulturális központ és egy város szívében működő agora ötvözésére. Évi mintegy 250 000 látogatójával, évi 120 rendezvényével, a legnépszerűbb találkozási hely volt, ahol mindig meg lehetett nézni egy kiállítást, egy kortárs tánc- vagy színházi előadást, részt lehetett venni valamilyen civil programon vagy meghallgatni egy élőzenei koncertet a jazz, a rock, a folk, a roma vagy a világzene műfajában.

 

          1061 Budapest, Király u. 8-10.   •   +36 20 201 38 68   •  
Belépés
felhasználónév:
 
jelszó: